אודות

שמי חיים אלחדד, נשוי +2, מתגורר במושב שדה יעקב. מאז שאני זוכר את עצמי הייתה לי אהבה גדולה לאוכל. הריחות, הטעמים, חומרי הגלם הטריים...אבל בעיקר האנשים. אז בהתחלה בישלתי למשפחה וחברים ולאט לאט הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים. בשנת 2011 החלטתי ללמוד טבחות במכללת רימונים, עבדתי בבתי מלון ומסעדות ולאחר מכן, ניהלתי מטבחים מוסדיים.


בשנת 2023 החלטתי לשנות כיוון ולהגשים את חלום חיי – לא עוד לבשל במטבח מאחורי הקלעים ולתת למלצרים להיות באינטראקציה עם הלקוחות -- אלא לבשל מול הלקוחות. לכן, עזבתי את המטבח המוסדי ויצאתי לדרך חדשה להקים פודטראק בוטיק משלי שמבשל מול הלקוח.


אני מאמין שברגע שהטבח מבשל מול הלקוח ומשרת אותו ממקור ראשון זה מעצים את החוויה והופך אותה להיות הרבה יותר נעימה, טעימה ומשביעה את רצון הלקוח.
ואותי? אותי מספק לראות את החיוך על הפנים שלכם ולשמוע שהיה טעים...

ליצירת קשר

שאלות נפוצות

  • מה הכשרות שלכם?

    ב-MeatRolls אנחנו דואגים לכם לכשרות הכי גבוהה – העוף מהדרין, הבקר חלק והירקות חסלט.

    ויש תעודה כמובן! (יש אפשרות להתאמת הכשרות לקהל יעד שונים-דברו עם המשגיח שלנו ונעשה את ההתאמות הנצרכות).

  • האם יש מינימום של מספר סועדים באירוע?

    כן, המינימום הוא 40 איש לאירוע.

  • אתם מגיעים לכל הארץ?

    כמובן, העגלה שלנו מסתובבת בכל רחבי הארץ. אנחנו עושים אירועים גם בטבע, בחצרות, גינות, חניות פארקים ובעצם בכל מקום שהעגלה נכנסת אליו.

  • יש לכם פתרון לאנשים צמחוניים/ צליאקים?

    ברור, אל תשכחו לעדכן אותנו מראש ונדאג לכם.